در این رشتو قصد دارم شما را کمی بیشتر با خاتمی #سپر_رژیم آشنا کنم
امیدوارم با اشتراک گذاری این رشتو به افزایش اطلاعات مردم در مورد حامیان #سیرک_انتخابات رژیم کمک کنید
#KingRezaPahlavi
1
امیدوارم با اشتراک گذاری این رشتو به افزایش اطلاعات مردم در مورد حامیان #سیرک_انتخابات رژیم کمک کنید
#KingRezaPahlavi
1
قدم اول: ما سوپاپ رژیم هستیم
پیش از شروع خوبه توجه شما را به سخنان برادر محمد خاتمی و قوچانی یکی از فعالین اصلاح طلب جلب کنم که علنا با افتخار می گویند ما اصلاح طلبان سوپاپ رژیم هستیم
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
#ننگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد
2
پیش از شروع خوبه توجه شما را به سخنان برادر محمد خاتمی و قوچانی یکی از فعالین اصلاح طلب جلب کنم که علنا با افتخار می گویند ما اصلاح طلبان سوپاپ رژیم هستیم
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
2
قدم دوم: تبلیغ برای #پزشکیان
خب حالا که فهمیدید اصلاح طلبان سوپاپ رژیم هستند خوبه بدونید صفحات متعلق به خاتمی مشغول تبلیغ افزایش مشارکت در انتخابات رژیم که همان خواسته خامنه ایه هستند تا اینگونه بقای رژیم را تضمین می کنند
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
3
خب حالا که فهمیدید اصلاح طلبان سوپاپ رژیم هستند خوبه بدونید صفحات متعلق به خاتمی مشغول تبلیغ افزایش مشارکت در انتخابات رژیم که همان خواسته خامنه ایه هستند تا اینگونه بقای رژیم را تضمین می کنند
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
3
قدم سوم: حامی جنایت #آبان_خونین
خوبه بدونید خاتمی جزو کسانی بود که جزو حامیان سرکوب آبان خونین بوده این بخش صحبت های خرازی مشاور خاتمی را ببینید که در مورد آبان98 چه گفته است
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
4
خوبه بدونید خاتمی جزو کسانی بود که جزو حامیان سرکوب آبان خونین بوده این بخش صحبت های خرازی مشاور خاتمی را ببینید که در مورد آبان98 چه گفته است
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
4
البته اگر فکر می کنید این فقط یک ادعا بوده و این #سپر_رژیم اصلا از سرکوب #آبان_خونین حمایت نکرده توجه شما را به این گزارش دویچه وله جلب میکنم
#KingRezaPahlavi
5
#KingRezaPahlavi
5
قدم چهارم: ارتباط خانوادگی با خامنه ای
آیا می دانستید خاتمی و خامنه ای ارتباط خانوادگی نزدیکی با یکدیگر دارند و حتی به خانه یکدیگر رفت و آمد دارند، این حرف من نیست حرف خود این #سپر_رژیم است
#KingRezaPahlavi
6
آیا می دانستید خاتمی و خامنه ای ارتباط خانوادگی نزدیکی با یکدیگر دارند و حتی به خانه یکدیگر رفت و آمد دارند، این حرف من نیست حرف خود این #سپر_رژیم است
#KingRezaPahlavi
6
به سخنان خامنه ای بعد از معرفی خاتمی به عنوان رئیس جمهور دقت کنید که چگونه از انتخاب خاتمی خوشحال شده است
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
7
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
7
قسمت پنجم: دوستی با قاسم سلیمانی
اما جالبه بدونید خاتمی ارتباط خوبی هم با #قاسم_چک داشته است و او و قاسم سلیمانی طبق اعتراف روزنامه های رژیم دوستان خوبی هم برای یکدیگر بوده اند
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
8
اما جالبه بدونید خاتمی ارتباط خوبی هم با #قاسم_چک داشته است و او و قاسم سلیمانی طبق اعتراف روزنامه های رژیم دوستان خوبی هم برای یکدیگر بوده اند
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
8
قسمت ششم: جفتک اندازی به خاندان ایرانساز پهلوی
خاتمی که از ابتدای #کودتا57 به لطف ارتباط نزدیک با خامنه ای موفق به گرفتن پست شده بود از همان روزهای اول کودتا مشغول تخریب خاندان ایران ساز پهلوی و شاهنشاه آریامهر بود
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
9
خاتمی که از ابتدای #کودتا57 به لطف ارتباط نزدیک با خامنه ای موفق به گرفتن پست شده بود از همان روزهای اول کودتا مشغول تخریب خاندان ایران ساز پهلوی و شاهنشاه آریامهر بود
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
9
قسمت هفتم: دشمنی با براندازی
خاتمی در این سال ها بارها اعلام کرده براندازی رژیم مطلوب نیست تا نشان دهد به دنبال سقوط جمهوری اسلامی نیست
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
10
خاتمی در این سال ها بارها اعلام کرده براندازی رژیم مطلوب نیست تا نشان دهد به دنبال سقوط جمهوری اسلامی نیست
#سپر_رژیم
#KingRezaPahlavi
10
خاتمی در تمام این سالها در انتخابات مختلف رژیم شرکت کرده بود اما در #سیرک_انتخابات چند ماه قبل رژیم شرکت نکرد و صوتی منتشر شد که تا وقتی این شورای نگهبان باشد ما شرکت نمیکنیم اما حالا که هم حزبیش تایید شده به یکباره مشغول تبلیغ برای افزایش مشارکت در انتخابات هستند
#سپر_رژیم
12
#سپر_رژیم
12
رسانه ها برای شما از خاتمی یا همان #سپر_رژیم یک شخصیت مودب و محترم می سازند اما سخنرانی آذرماه سال ۱۳۸۳ خاتمی در دانشگاه «تهران» خطاب به دانشجویانی که مخالف رفتار او بوده اند نشان می دهد فرقی بین او و احمدی نژاد، روحانی و سایر مسئولین رژیم نیست
#KingRezaPahlavi
13
#KingRezaPahlavi
13
خلاصه سخن اینکه شاید رسانه ها به شما بگویند بین خاتمی و حداد عادل یا همان اصلاح طلب و اصولگرا جنگ و اختلاف است اما واقعیت اینه که هر دو آنان #سپر_رژیم هستند اصولگرا در بدنه مذهبی و اصلاح طلب در بدنه غیر مذهبی و خاکستری
#KingRezaPahlavi
14
#KingRezaPahlavi
14
این رشتو به مرور کاملتر خواهد شد
اصلاح طلبان خجالتی که ظاهر برانداز دارند هم بدانند اگر زیر این توییت فحاشی کنند باعث نمیشند من مایوس بشم بلکه بدتر و قوی تر این #سپر_رژیم و همه مبلغین #سیرک_انتخابات رژیم را بی آبرو خواهم کرد
#KingRezaPahlavi
15
اصلاح طلبان خجالتی که ظاهر برانداز دارند هم بدانند اگر زیر این توییت فحاشی کنند باعث نمیشند من مایوس بشم بلکه بدتر و قوی تر این #سپر_رژیم و همه مبلغین #سیرک_انتخابات رژیم را بی آبرو خواهم کرد
#KingRezaPahlavi
15
جاري تحميل الاقتراحات...