Mizpodcast
Mizpodcast

@Mizpodcast

26 تغريدة 6 قراءة Feb 11, 2024
چیزی که هیچ کس در مورد مصاحبه پوتین تاکر کارلسون نمی گوید!
ابتدا یاداوری کنم که تاکر کارلسون همین چند وقت قبل بخاطر اخراجش از فاکس به یک قهرمان تبدیل شد و توییتر با مالک جدیدش به عنوان درگاهی قابل اعتماد برای خبر تبلیغ شد.
اما مصاحبه ای که طی چند روز گذشته به شدت پروموت شده.
پوتین همیشه می‌خواست موضع روسیه در قبال اوکراین را به‌صورت قانع‌کننده و با سواد تاریخی بیان کند.
او همیشه می‌خواست به وعده‌های شکسته‌شده که دیپلمات‌های غرب در مورد گسترش ناتو به شرق داده بودند، استناد کند.
او سخنران باهوش و متقاعد کننده ای است و همیشه قرار بود خوب عمل کند.
اگر در سال 2014 بودیم، عالی بود اما تیستیم،
بلکه سال 2024 است و جهان به سرعت به سمت نرمال شجاع جدید ("چند قطبی")Brave New World می رود. روسیه با سند 2030 و CBDC موافق است و صداهای بسیار قدرتمند حاکمیت غربی اکنون پوتین و دیدگاه های وی که زمانی حاشیه ای بود را تبلیغ می کنند.
بیایید دوباره به خود یادآوری کنیم که همه در مورد مصاحبه پوتین صحبت می کنند.
از هیلاری تا ایلان تا راسل برند .
همه خبرگزاری های مهم نیز آن را پوشش دادند. شاید آن را «فکت چک» کردند، شاید غرغر کردند یا اصرار داشتند که ممنوع شود، اما همه به نوعی آن پروموت کردند.
بیایید این پوشش را با پوشش مصاحبه 4 قسمتی الیور استون با پوتین در سال 2017 مقایسه کنیم،آن موقع هیچ تیتر بزرگی وجود نداشت.
درک تفاوت نوع بوشش دو مصاحبه به شما اطلاعات زیادی در مورد چگونگی تغییر دستور کارگردانندگان دنیا می دهد.
اما من نمی خواهم در مورد پوتین صحبت کنم. چون همه در مورد پوتین صحبت می کنند.
من می خواهم در مورد کارلسون صحبت کنم.
تاکر کارلسونی که به طور ناگهانی با زیر سوال بردن قتل کندی، ماجراء ۱۱ سبتامبر و به عنوان یک تهدید علیه نظامEstablishment معرفی شد
همان تاکر کارلسون که پدرش مدیر صدای آمریکا بود . همان تاکر کارلسون که در برنامه خود به شکاکان 11 سپتامبر سانسور و توهین کرد .
همان تاکر کارلسون که به سیا درخواست داد (اما ظاهراً توسط انها رد شد) .
چگونه این بازسازی شخصیت مجدد اتفاق افتاد؟
کی اتفاق افتاد؟
چرا این اتفاق افتاد؟
ادعا نمی‌کنم که هر چه او می‌گوید عملاً اشتباه است، بسیاری از آن‌ها در واقع بسیار درست هستند. مونولوگ های او در مورد وضعیت اقتصاد، انتخابات 2020، JFK و 11 سپتامبر حداقل تا حدی دقیق بوده اند.
اما این باید باعث شود که سؤالات بیشتری بپرسیم
آیا او از خواب غفلت بیدار شده؟
حتی اگر باورکنیم چنین شده است، آیا روسای او در فاکس و ایلان ماسک نیز بیدار شده اند؟ ایا تاکر بدون اجازه اطرافیانش اجازه صحبت از این حقایق را می داشت؟
تاکر قبل از اینکه سال گذشته از فاکس اخراج شود، پربیننده ترین برنامه در تلویزیون امریکا بود.
از آن زمان، و با تمام افتخارات تبعید شدن توسط تشکیلات\ Establishment، او برنامه های خود را به صورت زنده در X/Twitter پخش می کند، و هر یک از آنها بیشتر از CNN\ MSNBC یا برنامه قدیمی اش در فاکس و مجموع انها بازدید کننده دارد.
جالب نیست؟
\۱۰
واقعیت این است که رسانه های نسل قبل در حال مرگ هستند. که چیز خوبی است. اما آیا فکر می کنید سازمان این را نمی بیند؟ فکر می‌کنید به ذهنشان خطور نکرده بود که با در دست گرفتن کنترل تریبون‌های رسانه‌ای جدید و کاشتن «رهبران» در جنبش‌های رسانه‌ای مستقل، جلوی آن را بگیرند؟
\۱۱
همانطور که اخیراً مجبوریم به خوانندگان خود یادآوری کنیم که الیت و نهادهایی که جهان را اداره می کنند به هیچ پلت فرم، روش، ملت، پرچم واحد یا رسانه ای وفا دار نیستند.
آنها همه روزنامه‌ها و همه شبکه‌های تلویزیونی را خریدند، زیرا این چیزی بود که مردم تماشا می‌کردند.
\۱۲
حالا که رسانه های قدیمی می میرند - فکر می کنید آنها چه خواهند کرد؟
مانند یک خرچنگ گوشه نشین که پوسته های خود را عوض می کند - آنها به سادگی خود را از خانه قدیمی خود به یک خانه زیبا و براق جدید می روند.
\۱۳
خداحافظ CNN شرکتی قدیمی، سلام خبرهای چریکی کاملاً ارگانیک که به صورت زنده در X پخش می شود و به طور تصادفی توسط الگوریتم تبلیغ می شود.
خداحافظ سرمقاله‌های طولانی روزنامه‌ها، سلام تیک‌تاک‌های ده ثانیه‌ای از اینفلوئنسرهای جعلی دست پرورده دولتها و شرکتها.
\۱۴
خداحافظ تاکر کارلسون، مروج اطلاعات نادرست پولی در فاکس، سلام تاکر کارلسون، صدای رسانه جدید در توییتر که هنوز به نوعی توسط همان نیروهایی که قرار است با آنها مخالفت کنی، تبلیغ می شوی.
\۱۵
جذابیت رسانه‌های جدید این بود که همه هر لحظه به آن دسترسی داشتند، و واقعی بودن انها از خام بودن خبر مشخص میشد. الیت به سرعت این نمادهای اصالت را در دست گرفت و سعی کرد آنها را از آن خود کند. حالا آن خامی در حال تولید است و واقعیت در خط تولید جعل می شود.
\۱۶
و با کاشتن رسانه‌های جدید در حال ظهور با صداهای حاکمیتی که گفته می‌شود «سرکش شده‌اند»، الیت کنترل آن را در دست می‌گیرد.
\۱۷
علاوه بر آن، انتقال از رسانه‌های قدیمی به جدید نیز می‌تواند برای انتخاب رسانه‌های مستقل و ساختن روایت‌های دوگانه کاذب با در راستای هدف استفاده شود. به این ترتیب که رسانه های قدیمی یک طرف داستان را می فروشند، و رسانه های جدید طرف دیگر.
\۱۸
اینگونه است که در نهایت با سناریوهای دیوانه‌واری مواجه می‌شوید که در آن میلیاردرهایی مانند ایلان ماسک به‌عنوان نوعی ضد سیستم معرفی می‌شوند و ظاهرا مهم نیست که او چند هدف از تنظیم مجدد بزرگ Great Reset را تبلیغ می‌کند ،
\۱۹
یا پادکست‌هایی مانند جو روگان که ظاهراً 250 میلیون دلار از سیستم دریافت می‌کنند تا به سیستم حمله کنند ، یاintellectual dark web که از واکسن‌ها و اسرائیل به یک اندازه دفاع میکند.
\۲۰
صداهای قدیمی (گاردین، سی ان ان، نیویورک تایمز یا ...) با سر و صدا به این صداهای جدید «ضد سیستم» (که همان دستور کار را به شکل اندکی تغییر یافته می فروشند) حمله می کنند، زیرا می دانند که تفکر «دشمن دشمن من دوست من است» به آنها در محافل رسانه ای جایگزین واقعی اعتبار می بخشد.
\۲۱
منظورم این است که خیلی جالب است که یک مدیر قدیمی قدیمی و قدیمی را در کنار خود داشته باشید و موافقت کنید که در پادکست شما حضور داشته باشد، درست است؟" اغوا شدن توسط داستان های " سلبریتی ضد سیستم" بسیار آسان است. همه ما می خواهیم آنها را باور کنیم، نه.
\۲۲
و بنابراین الیت با قرار دادن خودی‌های تشکیلات «سابق» در موقعیت‌های رهبری «آلترناتیو» ، «نخبگان» جهت حرکت مخالفان خود را کنترل می‌کنند.
\۲۳
تاکر کارلسون اولین صدای واقعا بزرگی است که به طور عمده این مبادله را انجام داده است، اما آخرین نفر نخواهد بود چون دان لمن هم در حال جدا شدن از سی ان ان و راه اندازی برنامه در توییتر است .
مصاحبه تاکر با پوتین نشانه دیگری از پیام "جایگزین تایید شده" است.
\۲۴
به گفته توییتر، این مصاحبه در 24 ساعت 140 میلیون بار دیده شده است. تاکر و پوتین از آن زمان به بعد با استفاده از الگوریتم قدرتمند در سایتی که متعلق به ثروتمندترین مرد جهان است، تبلیغ می‌شوند و همزمان در صفحات اول هر روزنامه ظاهر می‌شوند.
\۲۵

جاري تحميل الاقتراحات...