خلاصه تعریف میکنم؛ کارافرینان موفق و بینالمللی که در طی سالها دیدم، چطور «میاندیشند» و در انتها, شما برای من از مشاهدات خودتون در داخل کشور بگید، اینها هیچکدام توصیه نیستند و تنها مشاهدات من در ٢٠ سال اخیر در کشورهای مختلف است
اگر ریتوییت کنید که تصدقتون
🧵👇
اگر ریتوییت کنید که تصدقتون
🧵👇
مهمتر از همه به فرآیند و زمان ایجاد و قوام یک تجارت اعتماد دارند و باور دارند هیچ راه میانبری وجود ندارد.
میانبر و رویای سریع پولدار شدن انسان را بیشتر گمراه میکند. اعتبار تجاری را به خطر میاندازد. دنبال نتیجه نیستند تمرکزشان روی مسیرشان است. مقصد ارام آرام نمایان میشود
میانبر و رویای سریع پولدار شدن انسان را بیشتر گمراه میکند. اعتبار تجاری را به خطر میاندازد. دنبال نتیجه نیستند تمرکزشان روی مسیرشان است. مقصد ارام آرام نمایان میشود
سالها قبل وقتی جوانی بیست و چند ساله بودم از کارآفرین بزرگی که با کمپانیهایی چون Cargill و Bunge معامله میکرد پرسیدم اگر من هم بخواهم روزی مثل تو معاملههای بزرگ کنم چه کار کنم؟ جوابش بی اندازه ساده بود
«هیچ وقت با شرایط کنار نیا »
و برایم از تئوری کنارنیامدن با شرایط گفت 👇
➕اول باید فیلتری برای ایده هایت باشی
➕اجازه بدی ایده ها بر اساس اهمیتشان جلو برن نه احساساتت
➕شجاعت عمل کردن در شرایط نامتوازن را داشته باشی
🟰 فرصت هایی که دیگران هرگز نمی بینند یا آنقدر می ترسند که نمی توانند به آنها عمل کنند
✔️ یک موقعیتی که بقیه ندیدند میتونه منجر به تغییر بزرگ در زندگی و خلق ثروت برایت شود، دنبال اون موقعیتی باش که بقیه نمیبینند
«هیچ وقت با شرایط کنار نیا »
و برایم از تئوری کنارنیامدن با شرایط گفت 👇
➕اول باید فیلتری برای ایده هایت باشی
➕اجازه بدی ایده ها بر اساس اهمیتشان جلو برن نه احساساتت
➕شجاعت عمل کردن در شرایط نامتوازن را داشته باشی
🟰 فرصت هایی که دیگران هرگز نمی بینند یا آنقدر می ترسند که نمی توانند به آنها عمل کنند
✔️ یک موقعیتی که بقیه ندیدند میتونه منجر به تغییر بزرگ در زندگی و خلق ثروت برایت شود، دنبال اون موقعیتی باش که بقیه نمیبینند
خشم چیز بدرد بخوری است وقتی میخواهی تو خیابون دعوا کنی، ولی در تجارت کشنده است. ذهن دوست داره که انسان رو به سمت خشم سوق بده تا عقل و منطق رو تعطیل کند. ولی منطق میگه خشمت رو کنترل و آبرویت را حفظ کن
هر چه با شرایط بیشتر منطبق بشی، طبیعتاً حرف و حدیث هم پشت سرت کمتر است. اما بیشتر بردهای زندگی در مرز حرف و حدیث بدست میان
از حرف و حدیث پشت سرشون نمیترسند اما آن را هم عاقلانه انتخاب میکنند ،
از حرف و حدیث پشت سرشون نمیترسند اما آن را هم عاقلانه انتخاب میکنند ،
اکثر کارآفرینان موفقی که دیدم خواندن را به مثابه یک رژیم غذایی لازمالاجرا میبینند ولی حواسشون هم هست چی میخونند، کلمات اول خوانده میشوند، بعد در ندای درون تکرار میشوند و بعد تبدیل به عادات ما میشوند، چقدر خوانده های شما تبدیل به عادات شما شدند؟
❌ یادتون باشه «پادکست» یک سرگرمی علمی جالب است ولی مطالعه نیست و هرگز هم جای مطالعه را نمیگیرد. پادکست در بهترین حالت چکیده نگاه نویسنده آن به موضوع است نه بیشتر.... برای مطالعه باید کتاب خواند
❌ یادتون باشه «پادکست» یک سرگرمی علمی جالب است ولی مطالعه نیست و هرگز هم جای مطالعه را نمیگیرد. پادکست در بهترین حالت چکیده نگاه نویسنده آن به موضوع است نه بیشتر.... برای مطالعه باید کتاب خواند
هر ایده ای که بشدت روی اون اصرار بشه معمولا بسادگی هم رها میشود
داشتن عقیده قوی نشانه پختگی است اما داشتن توانایی تغییر آن عقیده نشانه هوش واقعی است. کارآفرینان بزرگ که من دیدم، هیچوقت روی عقیده شخصی پافشاری نمیکنند. فقط سیاستمداران از ترس سقوط برای همیشه یک موضع ثابت دارند، ما کاسبها بهتر است مدام در آزمایش و خطا باشیم.
داشتن عقیده قوی نشانه پختگی است اما داشتن توانایی تغییر آن عقیده نشانه هوش واقعی است. کارآفرینان بزرگ که من دیدم، هیچوقت روی عقیده شخصی پافشاری نمیکنند. فقط سیاستمداران از ترس سقوط برای همیشه یک موضع ثابت دارند، ما کاسبها بهتر است مدام در آزمایش و خطا باشیم.
اگر یک کالا یا خدمات ارائه میدهند هدف اصلی باید ارائه آن به بازار و هر چه سریعتر باشه، نه یک کالای بی عیب و نقص، همیشه فرصت برای برطرف کردن عیب ها وجود داره و بازار به یک تاجر یاد میده که در کدام مسیر خودش رو اصلاح کنه، «وقت رو برای کمال تلف نمیکنند»
باورهای قوی همراه با دانش اندک ⬅️خطرناکترین مکان برای کار کردن و تجارت است.
هر ایده جدید باید قابلیت تعریف و درک برای مادربزرگ رو داشته باشه. آیا میتوانید پیچیدگی ها را حذف و آن را ساده تعریف کنید؟ اگر نتوانید، شما به اندازه کافی از آن موضوع نمی دانید. آدمهای پخته معمولا بهترین ایدهها را در سادهترین شکل ممکن بیان میکنند
هر ایده جدید باید قابلیت تعریف و درک برای مادربزرگ رو داشته باشه. آیا میتوانید پیچیدگی ها را حذف و آن را ساده تعریف کنید؟ اگر نتوانید، شما به اندازه کافی از آن موضوع نمی دانید. آدمهای پخته معمولا بهترین ایدهها را در سادهترین شکل ممکن بیان میکنند
میتونید تا صبح از رفتار روزانه امثال وارن بافت Warren Buffet بخونید که فلان ساعت بیدار شد، فلان چیز رو خورد اما آن چیزی که وارن بافت را وارن بافت کرده طرز فکر شفاف و استراتژیکش هست. سعی کنید اول مثل اون «فکر» کنید بقیه اش افسانه است
هر یادگیری جدید یک مرگ کوچک است
پوست انسان هم هر ٧٢ روز خودش را به طور کامل بازسازی می کند. دیگه ذهن جای خود داره، ایدههای ما هم به همان سرعت و بازسازی نیاز دارند. بارها دیدم تجار جوان ترکیه چطور ایده های قدیمی را به چالش میکشند و اجازه میدهند به چیزی بهتر تبدیل شوند.
دور و برتون کارآفرین این شکلی میشناسید؟
پوست انسان هم هر ٧٢ روز خودش را به طور کامل بازسازی می کند. دیگه ذهن جای خود داره، ایدههای ما هم به همان سرعت و بازسازی نیاز دارند. بارها دیدم تجار جوان ترکیه چطور ایده های قدیمی را به چالش میکشند و اجازه میدهند به چیزی بهتر تبدیل شوند.
دور و برتون کارآفرین این شکلی میشناسید؟
چالش تحمل⬅️اگر میزان کیفیت هوش شما با میزان حقیقت و انتقادی که می توانید هضم کنید سنجیده شود چه؟ آیا می توان به شما گفت که اشتباه می کنید؟یا فلان لباس به شما نمیاد؟و یا فلان فرد از شما باهوشتر است، و همه آنها را به آرامی قبول کنید؟ تاجر بینالمللی همیشه تحمل انتقادش بالاست،
هرگز شکست ها را فراموش نمیکنند
پیرمرد تاجر ونیزی با من از موفقیت ها و تعداد خانههایش حرف نزد، او مجموعه ای از شکست های قدیمی را روی دیوار نگه داشت تا همه ببینند.و مرتب برام از آنها میگفت،⬅️دوست دارم مرتب داستان شکستهایم را تکرار کنم تا فراموش نکنم چطور به اینجا رسیدم و صادق بمانم
پیرمرد تاجر ونیزی با من از موفقیت ها و تعداد خانههایش حرف نزد، او مجموعه ای از شکست های قدیمی را روی دیوار نگه داشت تا همه ببینند.و مرتب برام از آنها میگفت،⬅️دوست دارم مرتب داستان شکستهایم را تکرار کنم تا فراموش نکنم چطور به اینجا رسیدم و صادق بمانم
متملقان یک کارآفرین را سریعتر از مخالفانش ورشکست خواهند کرد. بزرگترین تجار اطرافشان را با افراد جسور احاطه میکنند که بتوانند جای پای آنها را در بازارهای ناشناخته سفت کنند یا آنها را برای کوتاهی و عملکرد اشتباه سرزنش کنند، متملقان یک تاجر را به سمت شکست سوق خواهند داد
هوش سیال همان ظرفیت استدلال، قدرت ایجاد ارتباط، حل مسائل پیچیده با کمک گرفتن از مفاهیم غیرشفاف و نامطمئن است. تا حالا بهش فکر کرده بودید؟ از نظر علمی ما بعد از ٢۵ سالگی شروع به از دست دادن fluid intelligence میکنیم، اما همیشه راهی هست. در مورد این موضوع میتوانم یک مطلب جداگانه و مفصل بنویسم
سریع ترین راه برای رشد آن؟ به طور گسترده، جاهطلبانه و پیوسته میخوانند، .... (با پادکست به این چیزها نمیرسید)
سریع ترین راه برای رشد آن؟ به طور گسترده، جاهطلبانه و پیوسته میخوانند، .... (با پادکست به این چیزها نمیرسید)
در نهایت این تاکتیک های پول درآوردن نیست که اهمیت داره
مهمترین کاری که می توانید انجام دهید این است که مغز خود را آموزش دهید تا به دنبال ایده هایی باشد که واقعی باشند و قابلیت اجرا داشته باشند، با ایده میشه پول درآورد ولی با پول نمیشه ایده درآورد 😐
مهمترین کاری که می توانید انجام دهید این است که مغز خود را آموزش دهید تا به دنبال ایده هایی باشد که واقعی باشند و قابلیت اجرا داشته باشند، با ایده میشه پول درآورد ولی با پول نمیشه ایده درآورد 😐
جاري تحميل الاقتراحات...