Ercan Sak
Ercan Sak

@CryptoPNZ

14 تغريدة 2 قراءة Aug 27, 2023
#BTC, #ETH, #XRP, #LTC, #AVAX, #SOL, #CHZ ve #BNB Güncel Son Durum Analizi🎯
BTC de düşen trend devam ediyor fakat bu daha fazla düşeceği anlamı taşımaz yine de temkinli ilerlemekte fayda var
BTC Ara direnç 26288$⏫
BTC Ara destek 26011$ STOP!⏬
BTC Önemli destek: 25760$❗️
++
#ETH
ETH de aynı şekilde düşen trend içerisinde seyrediyor Hemen yakınında bir direnç (1655$) fiyatı bulunuyor bu fiyat üzerinde 2 saatlik mum kapanışı daha fazla artış getirebilir
ETH önemli direnç 1679$
ETH ara direnç 1655$ Long
ETH destek 1630$ ve 1624$ (Spotcular STOP)
++
#XRP
XRP'nin şimdilik durumu iyi görünüyor. En yakın desteği 05207$ Bu fiyat altında saatlik kapanış gelirse daha fazla düşüş gelebilir. Bu destek fiyatı üzerinde kaldığı sürece devam. Aksi durumlarda STOP!
Direnç 05341$
XRP ara destek 05207$ STOP!
XRP önemli destek 05087$
++
#LTC
LTC orta vadeli düşen trendi devam ediyor Fakat kısa vadeli olarak ise yükselen trend başlangıcı mevcut eğerki bu formasyon bozulmaz ise biraz daha yükseliş gelmesi mümkün
Şuanda destek ve direnç bölgesinin tam ortasında seyrediyor. Detaylar grafikte mevcut
++
#AVAX
Avax coinin durumu çok sıkıntılı dikkatli olun Acele edip spot olarak aksiyon almayın
Sadece vadeciler avax'da aksiyon alsın
Avax ara direnç 10.06$ Üzerinde mum kapanışı daha fazla artış getirebilir(Long)
Avax destek 10.01$ STOP!(SHORT)
Kapanışlara göre hareket edin
++
#SOL
Sol coin de düşen trend devam ediyor. Durumu hiç iyi değil
Alım yapmayı düşünenler var ise acele etmesin. Alım için güvenilir bölge 21.43$ seviyesidir bu fiyat üzerinde günlük kapanış gördüğünüz de giriş yapabilirsiniz. Ayrıca tekrar analizini yapmak gerekiyor
++
#CHZ (Vadeli)
CHZ de aynı şekilde düşen trendi devam ediyor durumu sakat FAKAT şuanda ufaktan trend başlatmaya çalıştığını görüyorum bu durumda destek ve direnç göre hareket edelim.
Ara direnç 0.06389$ 2 saatlik mum kapanışı yeterli
Önemli destek 006258$ STOP! (SHORT)
++
#BNB
BNB coinin durumu şuanlık iyi görünüyor. Kısa vadeli ise yükselen trendi devam ediyor. Önemli destek kırılmadığı sürece sorun yok. Spotcular önemli destek fiyatını baz alarak devam edebilir.
Ayrıca 221$ direnç kırılırsa daha fazla artış gelebilir
Detaylar grafiktedir
++
Dostlarım aksiyon alırken destek ve direnç seviyelerine mutlaka dikkat edin.
Destek kırılırsa STOP!
Destek üzeri kaldığı sürece devam.
Stop olsanız bile kapanışlar hangi tarafa olursa, o tarafa doğru aksiyon alın.
++
Spotcular ÖNEMLİ DESTEK fiyatlarını, vadeciler ise ARA DESTEK fiyatlarına göre aksiyon alsın.
Olay bu kadar basit.
Ayrıca AVAX, CHZ ve SOL gibi coinler uzun vadeli iş yapmaz. Piyasaya çok ciddi para girişi olması lazım. Veya BTC bir boğa başlatması gerekiyor. Yoksa sıkıntı🙏 ++
Herhangi bir coin de uzun vadeli aksiyon almak için coinin durumu iyi olması gerekir
Sağlıklı hareket etmesi lazım, Hacimlenmesi lazım, Trade yapılması gerekiyor veya buna benzer şeyler olması gerekir.
Kısa vadeli de durumu iyi olursa işte o zaman uzun vadeli alım yapılır.
++
Kısa vadeli de durumu nasıl iyi olacak?
Zaten dostlarım ben sürekli çoğu coin hakkında fikrimi söylüyorum. Destek ve dirençler çiziyorum.
Bu tip coinler güvenilir alanlarda işlem görmesi lazım. Eğerki güvenilir bölge dışında ise uzun vadeli tutulmaz.
Bu yüzden ne yapıyoruz?
Bu yüzden ne yapıyoruz?
Kısa vadeli aksiyon alırken söylediklerimi dikkate alın.
Bir çok coinin analizini yaparken zaten biliyorsunuz analiz içerisinde bakın arkadaşlar burası güvenilir bölge diyorum. Spotcular bu bölge de aksiyon alsın diyorum.
++
Alım yaparken bakıyorsunuz bu coin çok düşmüş kendi kendinize alayım diyorsunuz sonra yine %50 civarı zarar ediyorsunuz.
Ne gerek var ki?
Benim söylediklerim dışına çıkmayın.
1) Destek ve direnç
2) Güvenilir alanlar
3) Stoplu işlem alın
Bu kadar basit
Sevgiler 🙏

جاري تحميل الاقتراحات...