۱/«رئیس جمهور سابق لیبی ؛معمر قذافی:
"من معتقدم که ویروس های زیادی در آینده وجود خواهند داشت - بسیاری از شرکت ها به شدت برای ایجاد آنها کار می کنند، به ویژه آژانس های اطلاعاتی"
واضح است که این یک تجارت است، زیرا 💉 ها گران هستند…»
"من معتقدم که ویروس های زیادی در آینده وجود خواهند داشت - بسیاری از شرکت ها به شدت برای ایجاد آنها کار می کنند، به ویژه آژانس های اطلاعاتی"
واضح است که این یک تجارت است، زیرا 💉 ها گران هستند…»
۲/«…"آنها یک ویروس ایجاد می کنند، آن را در سراسر جهان پخش می کنند، سپس سود هنگفتی به دست می آورند!!! طبقه کارگر تقریباً ۴ تریلیون دلار از دست داد، در حالی که "ابر ثروتمند" ۵۰۰ میلیاردر جدید ایجاد کرد و تقریباً ۴ تریلیون دلار ثروت در طول 🦠 به دست آورد ؛چه تصادف، جالبی!؟…»
۳/«…"اگر آنها 💉ها را برای بشریت رایگان بسازند، شرط میبندم که بیشتر ویروسها ظاهر و گسترش نمییابند"
متوجه میشوید که او مدام میگوید "اگر #واکسنها را رایگان کنید، ویروسها ناپدید میشوند" …»
متوجه میشوید که او مدام میگوید "اگر #واکسنها را رایگان کنید، ویروسها ناپدید میشوند" …»
۴/«…تعبیر من: اگر هیچ سودی از این انگلها حاصل نشود، احتمالاً هیچ ویروسی دوباره ظاهر نمیشود .کاملا موافقم.امیدوارم اینطور فکر نکنید، 💉 🦠 رایگان بوده است!!
آیا شما یک چیز را درک می کنید؟ اگر بیش از حد حقیقت را بگویید، به هر دلیلی میمیرید».
آیا شما یک چیز را درک می کنید؟ اگر بیش از حد حقیقت را بگویید، به هر دلیلی میمیرید».
جاري تحميل الاقتراحات...