Coin Hunter
Coin Hunter

@bycoinhunter

11 Tweets 29 reads Jun 21, 2023
1⃣ Hakkımızda açılmış tek bir dava yoktur. Olaylar çarpıtılıyor. Herkes istediği kişi hakkında suç duyurusunda bulunabilir. Bunun için tek bir kanıta ihtiyacınız yok. Sonuçlanan tüm suç duyurularında kovuşturmaya gerek olmadığına karar verildi. Yaptıkları itirazlar da RED EDİLDİ.
2⃣ Kapital tamamen DCI'ya ait. Projelerden DCI sorumludur. İsteyen herkes alım yapabiliyorken diğer kapitallerdeki gibi aidat (aylık ücret) hiç bir zaman olmamıştır. Biz kimseden 1 kuruş ödeme almadık. Cüzdanlarımızı kimseyle paylaşmadık.
Alım sayfalarına uyarılar da eklettik.
3⃣ Tüm projeler zarar ettirmedi. Launchpadlere gelen çoğu proje geldi. Bazıları çok iyi kazandırdı. Bazıları 3-5 X yaptı. Bazıları da listelenmedi. Örneğin: @5ireChain ve @GunzillaGames
Bunun yanında %100 iade edilen projeler de oldu. DCI vurguncu olsa neden iade etsin?
4⃣ TR'de Bluezilla'ya en erken yatırım yapan ekibiz. Neredeyse her proje listelenmeden önce videolarını çektik. Katılım aşamalarını anlattık. Metavpad 1250 X, Pulsepad 850 X, Velhalla 650 X yaptı.
Bu projelerin tamamını listelenmeden önce takipçilerimizle paylaştık.
5⃣ JR Kripto zamanında benden yardım istedi. Böyle tanıştık. Telegramdan kendisine 1 saate yakın süreci anlattım. Marketing kanallarına aldım ama teşekkürü topluluğuma NWC yıkmaya çalışarak yaptı.
Benimle hiç tanışmadığını söylemesi de TAMAMEN YALANDIR. HESAP VERECEKTİR
6⃣ JR Kripto için projenin bir önemi yoktur. Ücretsiz token versinler yeter. 10 X hedefiyle paylaşır ama çok daha erkenden takipçilerin üzerine boşaltır. NWC, ORT'den fazlası var ama o projeleri şimdi tekrar yazsam yatırımcısı daha da batar. Bu vebalin altına girmek istemiyoruz.
7⃣ JRKripto hakkında suç duyurusunda bulundum ve ifadeye çağırıldı. İfşa ettim ve tüm yatırım gruplarından attırdım.
Resmi evrak ve mal boşalttığının kanıtlarıyla yazdım.
"Başkalarının işini bozmanın bedelini ödeyeceksin" diye tehdit ederek suçunu da zaten kabul etmiştir.
8⃣ Önceki paylaşımlarımızda belirttiğimiz üzere kişisel hırs ve intikam duygusu ile bir kısım kişiler tarafından aleyhimize karalama kampanyası yürütülmektedir. Bu işin başını çeken kişilerden olan JrKripto'nun asılsız floodunda da ikrar ettiği üzere Alper Bey tarafından
9⃣ bu organizasyon yapılmakta, insanlar bu organizasyonu yapan kişiler tarafından hazırlanan matbu dilekçeler ile hakkımızda asılsız suç duyurularında bulundurulmaktadır.
🔟Ancak enteresandır ki insanları suç duyurusuna yönlendiren bu Alper Bey hakkımızda suç duyurusunda bulunan kişiler arasında yer almamaktadır. İnsanları manipüle ederek kendi organizasyonlarına alet etmektedirler.
SON
Bizi takip edenler bunca yıldır takipçilerimizin zarara uğramasını asla istemediğimizi, bunun için elimizden geleni yaptığımızı ve neleri reddettiğimizi bilir. Bundan sonra da böyle olacaktır.
Tüm bu karalama çalışması JRKripto'yu tüm projelerden attırdığımız için olmuştur.

Loading suggestions...