📍منظورم اینه که اگه به اینستاگرام نگاه کنی میبینی که خیلیها تا سرحد مرگ موفق و خوشبختن و دارن خوش میگذرونن و زندگی خفنی دارن.
📌 نیگا کن این هفته هفش نفر چه عروسی و تولدی گرفتن!،یه دختر نوزده ساله واسه تولدش14 پرومکس هدیه گرفته!،ببین چه کیفی میکنه تو آنتالیا، استانبول یا…!..
📌 نیگا کن این هفته هفش نفر چه عروسی و تولدی گرفتن!،یه دختر نوزده ساله واسه تولدش14 پرومکس هدیه گرفته!،ببین چه کیفی میکنه تو آنتالیا، استانبول یا…!..
📌 و همزمان که تو رو مبل جلوی تلویزیون نشستی و داری عکس و استوریهای مردم رو اسکرین میگیری و نمیتونی کاری بکنی جز فکر کردن به این که زندگیت بیشتر از اونی که فکر میکردی عقب مونده. پس باید کاری کرد منم باید پولدار بشم منم باید خوش بگذرونم منم باید سه تا دوربین آیفون 13 خودم رو…
…تو آینه بکنم تو چشم مردم و از پشت فرمون، در حالی که هر لحظه ترس و اضطراب کج شدن فرمون رو دارم، با یه دست استوری بگیرم و با یه دست مثلا دارم خوش میگذرونم و دستم رو فرمونه!. و این وسط چی بهتر از چرخه مزخرف جذب، ارتعاش و فرکانس ثروت!؟….
📌 اون لحظه فکرت کار نمیکنه که این ارزشهای سطحی که واسه خودت ساختی تا کی قراره حال بدت رو خوب نگه داره!، و یادت میره که اصلا اگه کسی واقعا میتونست از این خزعبلات پول در بیاره دیگه رازش رو به من و تو نمیگفت!...
📍 مخلص کلام؛
"هرجا یکی قول پولدار شدن تو مدت کم و جذب ثروت در کوتاه مدت رو بهت داد یقین بدون اون میخواد از تو به پول برسه.
❤️🔥 این بود نظر من؛ نظر شما چیه!🌱
"هرجا یکی قول پولدار شدن تو مدت کم و جذب ثروت در کوتاه مدت رو بهت داد یقین بدون اون میخواد از تو به پول برسه.
❤️🔥 این بود نظر من؛ نظر شما چیه!🌱
جاري تحميل الاقتراحات...