10 تغريدة 74 قراءة May 23, 2023
💭 دوستی ازم پرسید؛ نظرت در مورد قانون جذب ثروت، ارتعاش و فرکانس چیه!؟
+ گفتم کاش تو زندگی یه جاهایی مثل فارست گامپ بودیم.
💬 پرسید چطور یعنی!؟
+ گفتم نمی‌دونم شاهکار فارست گامپ رو دیدی یا نه!. اگه دیدی احتمالا متوجه میشی چی میگم.، اگرم ندیدی حس می‌کنم…
📌 …یه چیز مهم رو از دست دادی، پس توصیه می‌کنم تو اولین فرصت ببینیش که تو زندگی اینقدر به انگیزه، جذب، مدار و ارتعاش ثروت اهمیت ندی...
📌 فارست بدون توجه به موفقیت و زندگی آدم‌های موفق دنیا و بدون این که صبح به صبح دنبال انگیزه بگرده تا کارش رو شروع کنه یا به چیزی که میخواد دائم فکر کنه تا بدست بیاد یا از کائنات بخواد که براش بیاره!، کاری که فکر می‌کرد درسته رو انجام میداد و تو هر کاری که دست میذاشت بهترین بود…
📌 چون استامینوفنی به اسم "انگیزشی" رو فراموش کرده بود و فقط به انجام کاری که اون لحظه تو دستش داشت فکر می‌کرد. فارست مسئولیت انتخاب‌های خودش رو به عهده گرفته بود و با آغوشی باز از مشکلات زندگی و حوادث اضطراب آور که بخش اجتناب ناپذیر زندگیه استقبال می‌کرد، چون فهمیده بود؛
📌 جامعه مصرف گرای امروز به لطف شبکه‌های اجتماعی "نیگا کن زندگی من از زندگی تو باحال تره"!، نسلی از آدم‌ها رو تحویل جامعه داده که معتقدن داشتن تجربه‌های منفی شکست، یاس، ناامیدی، غم، شرم و نشدن‌های پیاپی اصلا و ابدا اوکی نیست…
📍منظورم اینه که اگه به اینستاگرام نگاه کنی میبینی که خیلی‌ها تا سرحد مرگ موفق و خوشبختن و دارن خوش میگذرونن و زندگی خفنی دارن.
📌 نیگا کن این هفته هفش نفر چه عروسی و تولدی گرفتن!،یه دختر نوزده ساله واسه تولدش14 پرومکس هدیه گرفته!،ببین چه کیفی میکنه تو آنتالیا، استانبول یا…!..
📌 و همزمان که تو رو مبل جلوی تلویزیون نشستی و داری عکس و استوری‌های مردم رو اسکرین می‌گیری و نمیتونی کاری بکنی جز فکر کردن به این که زندگی‌ت بیشتر از اونی که فکر میکردی عقب مونده. پس باید کاری کرد منم باید پولدار بشم منم باید خوش بگذرونم منم باید سه تا دوربین آیفون 13 خودم رو…
…تو آینه بکنم تو چشم مردم و از پشت فرمون، در حالی که هر لحظه ترس و اضطراب کج شدن فرمون رو دارم، با یه دست استوری بگیرم و با یه دست مثلا دارم خوش می‌گذرونم و دستم رو فرمونه!. و این وسط چی بهتر از چرخه مزخرف جذب، ارتعاش و فرکانس ثروت!؟….
📌 اون لحظه فکرت کار نمی‌کنه که این ارزش‌های سطحی که واسه خودت ساختی تا کی قراره حال بدت رو خوب نگه داره!، و یادت میره که اصلا اگه کسی واقعا می‌تونست از این خزعبلات پول در بیاره دیگه رازش رو به من و تو نمیگفت!...
📍 مخلص کلام؛
"هرجا یکی قول پولدار شدن تو مدت کم و جذب ثروت در کوتاه مدت رو بهت داد یقین بدون اون میخواد از تو به پول برسه.
❤️‍🔥 این بود نظر من؛ نظر شما چیه!🌱

جاري تحميل الاقتراحات...