دَخــو
دَخــو

@dehkhodaaa

4 تغريدة 8 قراءة May 03, 2023
یک بیماری از نوع امراض پوستی قارچی توی ژاپن بسیار شایعه. این بیماری اسمش «پای اسپرت»ـه که ظاهراً بیشتر ورزشکارها به اون مبتلا میشن. خارش کف و لای انگشت‌های پا، به حدی که تا سرحد جنون کف پا رو می‌خارونی ولی باز خارش خوب نمی‌شه. من چندسال پیش به این مرض مبتلا شدم و بعد از آزمایش/
و تشخیص، دکتر بهم ۲۰۰۰ تا قرص داد و گفت باید یکسال روزی ۶ تا از این قرص بخوری تا خوب بشی. باورم نمی‌شد، داروخانه یه شیشه قرص به اندازهٔ یه شیشه ترشی جلوم گذاشت و من ۹ ماه روزی ۶ تا از این قرص می‌خوردم تا پام خوب شد. اسم قرص یادم نمیاد ولی فکر کنم یک دارو مخصوص قارچ پوستی باشه/
جالب اینجاست که اکثر ژاپنی‌ها به این مرض پوستی مبتلا هستن و یک دارویی توی همهٔ فروشگاه‌هاشون میفروشن بنام «آشی کوسوری». یک داروی مایع که وقتی به کف پا میزنی یهو از کف پا دود بلند میشه :)) نمیدونم ترکیباتش چیه ولی فکر کنم اسیدی چیزی باشه، چون دو سه روز بعد پوست پا قلفتی ور میاد/
و یکی دو ماه پا از خارش میافته. اشکال کار اینجاست که این درمان موقته و بعد از یکی دو ماه دوباره خارش شروع میشه و باز باید بری اون دارو رو استفاده کنی. من وقتی اومدم ایران تنها راه حلی که پیش روم بود خوردن همون دوهزار عدد قرص بود، چون قطرهٔ ژاپنی مخصوص پای اسپرت توی ایران نبود.

جاري تحميل الاقتراحات...