Zapraszam ☕
1/19
dextools.io
Umożliwią te strony nam sprawdzenie wykresów nie wszystko jest na TV, sprawdzenie ilości operacji, obrotu, wyszukiwania portfeli które zrzucają/skupują, co modne. Tutaj pewnie trzeba by był osobny wpis zrobić jak je używać.
2/19
tokensniffer.com
Szukanie dziwnych bąbli, powiązań i portfeli na jakimś nowych coinie, po prostu obejrzyjcie trochę coinów i sami wyłapiecie dziwne anomalie... 🤔
3/19
zapper.xyz
etherscan.io
Warto sprawdzić portfele: swoje, innych
Lubię sprawdzać historię operacji innych portfeli. Do tego na explorerach danej sieci ile jest hodlerów danego coina,czy rośnie ich ilość. plus eksport do excela
4/19
Zapper - See what's happening onchain.
Explore all transactions that are happening onchain in real time. Follow popular accounts to get alp...
Ethereum (ETH) Blockchain Explorer
Etherscan allows you to explore and search the Ethereum blockchain for transactions, addresses, toke...
DeBank | The Web3 Messenger & Best Web3 Portfolio Tracker
The real Web3-native messenger and the best web3 portfolio tracker that covers all your tokens, DeFi...
Na coingecko sprawdzam codziennie:
kategorie, co rośnie, co jest modne (sortowanie), oraz prowadzę tam portfele dla coinów które chce kupić, plus dla tych co kupiłem.
5/19
santiment.net
messari.io
nansen.ai
app.intotheblock.com
Płatne appki do sprawdzania ciekawych rzeczy na chainie, social mediach, portfelach obrocie, breakeven. Teraz będe testowal santiement
6/19
IntoTheBlock - On-Chain Crypto, DeFi & NFT Analytics
Nansen - Crypto, DeFi & NFT Analytics
Blockchain data relied upon by the world’s top crypto teams and investors. A full suite of services...
Santiment - See what other crypto traders are missing
We provide tools to help you analyze crypto markets and find data-driven opportunities to optimize y...
Blockpour - Discover your Alpha
Blockpour is a multi-chain DeFi data aggregation and analytics platform. Blockpour indexes and aggre...
Crypto Research, Data, and Tools
Gain an edge over the crypto market with professional grade data, tools, and research.
dosyć ciekawe narzędzie do szukania coinów poprzez różne filtry np. MC, zmiana % ceny, ile w obiegu, jaki rodzaj kategorii.
Jesli wybija kilka coinów z danej kategorii tutaj można szukać jeszcze jakiś opóźnione coiny do zakupu.
7/19
tutaj lubię zerknąć gdzie płynie kapitał, jak rośnie tvl, może to być ciekawy sygnał że coś się dzieje, w czasie hossy był to też sygnał niedoszacowania niektórych projektów
8/19
Sprawdzanie uwolnienia niektórych tokenów, czyli czas, ilość. Do tego wykresy, staram się unikać coinów które będą miały uwolnienie lub jeszcze zostało dużo do uwolnienia.
9/19
porównanie market capów rożnych coinów, znajduje jakiś mały i porównuje do czegoś podobnego większego, patrze jaki to ma potencjał by móc się bryndzlować intelektualnie przyszłymi zyskami. 🙃
11/19
gdzie najwięcej prowizji się generuje, co jest modne, a co staje się jeszcze modniejsze...
12/19
filtrowanie do szukania wysokiego APY na różnych sieciach, wysokie APY przyciąga degeneratke i kapitał, warto czasem zerknąć.
Obecnie nie mam żadnego stakingu / pools i nie bawię się w to prawie wogóle. Nie jest to moja specjalizacja.
13/19
detecthoneypot.com
jak bawię się w alty low cap, to sprawdzam czy to jest honeypot.
(w skrócie to pułapka, coin wydaje się atrakcyjny, rosnący obrót, a my tracimy kasę gdyż nie można nic z coinem zrobić)
14/19
kalendarz wydarzeń jak Powell mówi, % ogłaszają, wychodzę z rynku i nie gram, gdyż będzie duża zmienność której nie jestem w stanie przewidzieć. Kiedyś tak nie było i nie miało to znaczenia 😆
15/19
import wszystkich coinów do tradingview, dzięki temu nie dodaje ręcznie, mam wszystkie wykresy i mogę sobie sprawdzać momentum cenowe. czy ktoś mnie rozumie co pisze?🙊
16/19
17/19
kyberswap.com
na 1inch/kyber robię zakupy limit, coiny które wpadły mi w oko, ustawiam zawsze niskie widełki bo cena zreguły wraca w bessie i powoli łapie do sieci. W bessie też szybciej realizuje zyski
18/19
KyberSwap - Swap and earn tokens at the best rates
KyberSwap is DeFi’s first Dynamic Market Maker; a decentralized exchange protocol that provides fric...
1inch - DeFi / DEX aggregator on Ethereum, Binance Smart Chain, Optimism, Polygon, Arbitrum
DeFi / DEX aggregator with the most liquidity and the best rates on Ethereum, Binance Smart Chain, O...
Loading suggestions...