7 تغريدة 157 قراءة Feb 06, 2023
9.30 Judas Swing (Scalp stratejisi)
Keyifli pazarlar... Oldukça önem verdiğim bir trade tekniğini sizlerle paylaşmak istiyorum. Her sabah erkenden uyanıp yol haritanızı oluşturacaksınız. Şimdiden iyi okumalar;+++
Konseptimiz fiyatın saat 9.30 itibariyle yapacağı hareketin yönünün sahte olarak kalacağı esasına dayanmaktadır. Ve 3 şablon temel olarak bize yol gösterecektir.++
Genel şablonu buraya bırakıyorum. Ayrıca bahsettiğim 3. hareket yatay piyasa, onu şablona eklemedim flood içerisinde olacak.+++
Anlatılmak istenen yukarıdaki resimde açıkça gösteriliyor. Saat 9.30 sonrası oluşacak harekete bakıyoruz. Piyasa yapısıyla birleştirip yorumluyoruz. Piyasa yönünün tersine oluşan bir hareket bizim için muhtemelen sahte olarak kalacaktır. +++
Genellikle 1-3 dakikalık zaman dilimlerini kullanarak trade etmenizi öneriyorum. Yatay olan piyasada aynı kural geçerli fakat riske edeceğiniz miktar 0.25r üzerinde olmamalı. Hemen bir örnek ile somutlaştırmak istiyorum+++
Etc paritesi üzerinde 3 dakikalık ve bugün tarihli grafiği örnek olarak gösterebiliriz. Parite genel olarak düşüş eğiliminde ve düşük tepeler yaparak ilerliyor(en sol tarafta) 9.30 açılışı sonrasında sahte bir yükseliş, market yapısı bozuluşu ve bomm.
Çok uzatarak karmaşık hale getirmek istemedim. Artık bunu kullanarak para kazanabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler...

جاري تحميل الاقتراحات...