9.30 Judas Swing (Scalp stratejisi)
Keyifli pazarlar... Oldukça önem verdiğim bir trade tekniğini sizlerle paylaşmak istiyorum. Her sabah erkenden uyanıp yol haritanızı oluşturacaksınız. Şimdiden iyi okumalar;+++
Keyifli pazarlar... Oldukça önem verdiğim bir trade tekniğini sizlerle paylaşmak istiyorum. Her sabah erkenden uyanıp yol haritanızı oluşturacaksınız. Şimdiden iyi okumalar;+++
Konseptimiz fiyatın saat 9.30 itibariyle yapacağı hareketin yönünün sahte olarak kalacağı esasına dayanmaktadır. Ve 3 şablon temel olarak bize yol gösterecektir.++
Anlatılmak istenen yukarıdaki resimde açıkça gösteriliyor. Saat 9.30 sonrası oluşacak harekete bakıyoruz. Piyasa yapısıyla birleştirip yorumluyoruz. Piyasa yönünün tersine oluşan bir hareket bizim için muhtemelen sahte olarak kalacaktır. +++
Genellikle 1-3 dakikalık zaman dilimlerini kullanarak trade etmenizi öneriyorum. Yatay olan piyasada aynı kural geçerli fakat riske edeceğiniz miktar 0.25r üzerinde olmamalı. Hemen bir örnek ile somutlaştırmak istiyorum+++
Çok uzatarak karmaşık hale getirmek istemedim. Artık bunu kullanarak para kazanabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler...
جاري تحميل الاقتراحات...