JrKripto
JrKripto

@JrKripto

17 Tweets 130 reads Feb 26, 2023
2023 yılında en yüksek performansı sergileyecek sektör Yapay Zeka(AI) alanındaki Altcoin’ler olacağını düşünüyorum!
2020 yılında DeFi 2021 yılında NFT ve Metaverse nasıl trend olduysa aynısı!
Yapay Zeka alanına hizmet eden Altcoin’lerin ayrıntılı proje analizine BAŞLAYALIM👇
1-) İlk olarak Yapay Zeka Nedir? Faydaları ve mevcut uygulamalarını anlamak lazım. Sonrasında Altcoin’ler bu sektörde neler yapabileceğini ön görüp hangi problemlere çözüm getireceğini anlamlandırmak için aşağıda ki metni okuyunuz!
2-) Kripto Para Ekosisteminde web3 sektörüne entegre olmuş projelerin bir kısmı aynı zamanda Yapay zeka alanında faaliyet gösteriyor.
Örneğin;
#GRT #FET #RLC #AGIX #OCEAN #NMR
3-) 2020 Yılında popüler olan DeFi alanında ki altcoinler 50-100x katlık performans 2021 Yılında ise NFT ve Metaverse alanında ki altcoinler 50-100x katlık yükseliş gösterdi. O gün herkesten önce nasıl o günde floodları hazırladıysak şimdi yine tarihe bir not!
4-Sırasıyla en yüksek kazanç potansiyeli beklediğim Yapay Zeka projeleri
#GRT Fiyatı: 0.088$
#FET Fiyatı: 0.26$
#RLC Fiyatı: 1.68$
#AGIX Fiyatı: 0.16$
#OCEAN Fiyatı: 0.35$
#NRM Fiyatı: 16.45$
#PHA fiyatı: 0.14$
#CTXC fiyatı: 0.21$
#LAT fiyatı: 0.0118$
Ayrıntılı proje analizi👇
5-) #GRT Ayrıntılı proje analizi isminden Web3 alanında faaliyetlerinden duyursada Yapay Zeka alanında faaliyet göstermektedir. Mevcut fiyat seviyesi 0.088$ önümüzde ki süreçte 0.52$ görmemiz beni şaşırtmaz!
Proje analizi👇
6-) #FET proje ekibini çok beğendiğim bir proje 2021 boğasında istediğim fiyat hareketini görememekle beraber yapay zeka alanında ki trendle yükseliş göreceğimizi düşünüyorum. Mevcut fiyatı 0.26$ hedefi 1.5$
Ayrıntılı proje analizi👇
7-) #RLC yani iExex blokchain tabanlı merkezi olmayan bilgi işlemin lider sağlayıcısıdır. Mevcut fiyatı 1.68$ hedefi 8$
Ayrıntılı Proje analizi👇
8-) #OCEAN web3 ve yapay zeka alanında faaliyet gösteren OCEAN ekibi çok dinamik ve güçlü 2021 yılında fiyat artısı çok hantaldı ancak sektör trendi ile sert hareketler görebiliriz. Mevcut fiyatı:0.35$ hedefi 4$
Ayrıntılı proje analizi👇
9-) #AGIX yani SingularityNET küresel erişim olanağına sahip yapay zeka pazarı sayesinde herkesin hizmetine ulaşmasına olanak sağlayan platformdur. Mevcut fiyat seviyesi 0.16$ hedefi 1.5$
Ayrıntılı proje analizi👇
10-) #NMR platformu daha farklı olarak riskten korunma fonu şirketidir. Yapay zeka ve makina öğrenimi IoT destekli bir projedir. Mevcut fiyatı 16.45$ hedefi 34$
Ayrıntılı proje analizi👇
11-) #DKA lojistik alanında hizmet veren dKargo yapay zeka kullanarak sektörüne farklı bakış açıcısı katıyor.
Ayrıntılı proje analizi👇
12-) #PHA bulut ve blok zincir teknolojisi aracılığıyla kullanıcılara depolama hizmeti sunar!
Ayrıntılı proje analizi👇
13-) #CQT veri toplama alanında hizmet veren yapay zeka projesidir!
14-) Finansal Özgürlük ulaşmanın püf noktası Trendler oluşmadan oluşabilecek Trendlerde konumlanmaktır!
Vizyonunuzu geliştirmek adına dünyada bulunan problemlere odaklanın, problemlere odaklanırsanız TRENDLER oluşmadan fark edebilirsiniz!
14-) Geçmişte paylaştığımız Tüm Flood'lara bilgesellere Telegram Kanalımızdan ulaşabilirsiniz!
Kütüphane olarak kullanıyoruz Telegram Kanalımızı ve eğitim platformu olarak! Yakın bir süre sonra genel girişlere kapatılacak!!
Link: t.me
16-) Sözlerime Charles Darwin sözü ile sonlandırmak istiyorum.
''Ne en güçlü olan tür hayatta kalır, ne de en zeki olan; değişime en iyi adapte olabilendir hayatta kalan''
Aklınızı Kimseye kiraya vermeyin!
Okuyun-Merak-Edin-Araştırın-Hayal Edin!
-JrKripto

Loading suggestions...