یک چیز جدید یاد بگیر
هر زمان که قدم در یک یادگیری جدید بگذاری ذهنت، خود به خود منعطف تر میشه، آماده قبول کردن تئوریهای جدید و در نتیجه فضای بهتری برای اندیشیدن داره.
زبان جدید
کتاب جدید
تخصص جدید
یادگیری هرچند کوچک همیشه ذهنتون رو فعال نگاه میداره
هر زمان که قدم در یک یادگیری جدید بگذاری ذهنت، خود به خود منعطف تر میشه، آماده قبول کردن تئوریهای جدید و در نتیجه فضای بهتری برای اندیشیدن داره.
زبان جدید
کتاب جدید
تخصص جدید
یادگیری هرچند کوچک همیشه ذهنتون رو فعال نگاه میداره
در ونیز ما معمولا بد غذا میخوریم و امکاناتمون محدوده، غذاهای چرب و قندی؛ خُلق و خو رو تلخ میکنند، و توانایی یادگیری رو پایین میآورند و به افزایش استرس کمک میکنند.
تا حد امکان چربی و شیرینی نخورید، خلقتون بهتر میشه، حافظه ارتقا پیدا میکنه، و باز هم ذهن بهتر کار میکنه
تا حد امکان چربی و شیرینی نخورید، خلقتون بهتر میشه، حافظه ارتقا پیدا میکنه، و باز هم ذهن بهتر کار میکنه
در هفته ۵ بار فعالیت بدنی انجام بده، میدونم این روزها تو ایران همه چیز گران است ولی کافی است ٢٠ دقیقه در روز در سربالایی پیاده روی کنی یا چند بار پله های ۴ طبقه رو بالا بری. فعالیت، گردش خون را افزایش میدهد، و ذهنت رو آماده درگیری با مشکلات سخت تر میکنه ، قول میدم 💪
از بچگی بیخوابی داشتم، این چند ماه دو تغییر، معجزه کرد، در اتاق خواب تمام چراغهای کوچک مثل چراغ کوچک قرمز تلویزیون، یا هر نور دیگری را کندم، موبایل رو هم از نیم ساعت قبل کنار میگذارم، خوابم به شکل شگفت آوری بهتر شده، خواب بهتر قدرت، حافظه و یادگیری را افزایش داده. امتحان کنید
خودتون رو در معرض سرما بگذارید، از دوش آب سرد. تا کم کردن لباس در حین پیاده روی تند، و سرد کردن محل خواب، این مقاله هم کمی با زبان علمی توضیح میدهد که چطور سرما کارایی ذهنی شما را بهتر میکند و مود شما را تغییر میدهد، بر تمرکز و توجه هم تأثیر دارد
journals.physiology.org
journals.physiology.org
خواهشاً بیخیال تاییدهای مثبت اطرافیان شوید، این سمی ترین اعتیاد بشر در دنیای مدرن است. تأیید بقیه هیچ تاثیری در کارایی شما ندارد، ما باید پیوسته دو سوال بپرسیم.
من دوست دارم چه کسی باشم؟
برای رسیدن به اون هدف چه کارهایی نیاز دارم انجام دهم؟
مراحل پاسخ، مسیر شما رو میسازد
من دوست دارم چه کسی باشم؟
برای رسیدن به اون هدف چه کارهایی نیاز دارم انجام دهم؟
مراحل پاسخ، مسیر شما رو میسازد
عادات مثبت را ادامه دهید
۴٠٪ فعالیت روزانه ما، همان عادات ناخودآگاه ما هستند، هرچه در عادات مثبت بیشتری بیوفتی نتیجه بهتری میگیری، کارهای ساده همه میتوانند در کاهش اضطراب و استرس نقش داشته باشند و آن موقع است که نتیجه هم به شکل تصاعدی تغییر میکند...
۴٠٪ فعالیت روزانه ما، همان عادات ناخودآگاه ما هستند، هرچه در عادات مثبت بیشتری بیوفتی نتیجه بهتری میگیری، کارهای ساده همه میتوانند در کاهش اضطراب و استرس نقش داشته باشند و آن موقع است که نتیجه هم به شکل تصاعدی تغییر میکند...
من بهرام گور هستم و از اینکه مطالب مرا میخوانید از شما متشکرم در این مومنت مطالب دیگری از تجربیاتم از زندگی و کارآفرینی را میمیتوانید بخوانید
لطفا برای سلامتی دوست عزیزم فربد زاوه @farbodzaveh دعا کنید 🙏
لطفا برای سلامتی دوست عزیزم فربد زاوه @farbodzaveh دعا کنید 🙏
جاري تحميل الاقتراحات...