Bugüne kadar en iyi borsacıların söylediği ve bende etki bırakan bazı altın sözleri derledim.
Belki sizlere bir motivasyon yeni bir bakış açısı katar, okuduktan sonra sizde yarattığı etkiyi merak ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum!💫
Buyrunuz, iyi okumalar 👇💡
Belki sizlere bir motivasyon yeni bir bakış açısı katar, okuduktan sonra sizde yarattığı etkiyi merak ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum!💫
Buyrunuz, iyi okumalar 👇💡
💡"Sıradan bir yatırımcı veya spekülatörün en büyük düşmanı kendisidir."
💡"Bir spekülatörün en büyük düşmanı kontrol altına alınamayan duygulardır. Umut, korku ve hırs hep kenarda bekler ve fırsat bulur bulmaz hücum eder."
💡"Bir spekülatörün en büyük düşmanı kontrol altına alınamayan duygulardır. Umut, korku ve hırs hep kenarda bekler ve fırsat bulur bulmaz hücum eder."
💡"Ekonomik durgunluk eninde sonunda biter ve düşen piyasaların her tarafında kelepir fırsatlar bulunur. Lakin devamlı yükselen piyasalarda almaya değer bir şeyi bulmak çok zordur."
💡"Durgunluklar olur, piyasa düşer. Bunların hep olacağını kabul edemiyorsan hazır değilsin, piyasada asla başarılı olamazsın."
💡"Para kazanmanın anahtarı düşüşlerden korkmamaktır."
💡"Para kazanmanın anahtarı düşüşlerden korkmamaktır."
Her hafta sonu kendi özelimden sizlerin kişisel gelişimini arttırabilmek adına benim için çok özel içerikler hazırlamaya çalışıyorum. Umarım beğeniyorsunuzdur. Geçen hafta okunması gereken finansal piyasalar adına yazılmış 11 kitap önerisi ve yorumlarımı paylaşmıştım.👇
Her canlı yayınımda sizlere finansal piyasalarda bir yatırımcı nasıl olunur, hangi yöne bakmak gerekir, herkesin düşündüğü gibi düşünmek mi gerekir, sürü psikolojisi ile hareket etmek size ne kaybettirir gibi çok anlamlı konularda bir felsefe kazandırmak en büyük amacım.
Umarım faydalı olmuştur. Kütüphane mi sizlere açmak istedim. Devamı gelsin diyenler, güçlü bir şekilde RT ve BEĞEN yaparsa onay almış olacağım. Ayrıca bu bilgiselim sizlere kattığı farkındalık için yorumlarınızı bekliyor ve merak ediyorum.
Hepinize iyi hafta sonları🍀
Sevgiler.
Hepinize iyi hafta sonları🍀
Sevgiler.
Loading suggestions...