🍂 دعوتگران و در نظر گرفتن اوضاع زمان
ابن تیمیه رحمهالله میگوید: «امام احمد بن حنبل رحمهالله مبحث "ایمان" و "اشربة ( نوشیدنیها) کتاب خود را در بغداد تصنیف کرد و بخاطر کثرت مرجئه و کثرت نوشیدنِ شراب، آنها را به مردم میخواند.»
1/8
ابن تیمیه رحمهالله میگوید: «امام احمد بن حنبل رحمهالله مبحث "ایمان" و "اشربة ( نوشیدنیها) کتاب خود را در بغداد تصنیف کرد و بخاطر کثرت مرجئه و کثرت نوشیدنِ شراب، آنها را به مردم میخواند.»
1/8
به فقه ائمه که مستحق امامت هستند دقت کنید که چگونه با منکرات زمان خود روبهرو میشدند و آنها را کشف میکردند.
به همین سبب، آنها امام بودند؛ و بخاطر قیام علیه منکرات زمان، هیچکس به آنها نگفت که این کار سبب تنفر مردم از دین میشود.
2/8
به همین سبب، آنها امام بودند؛ و بخاطر قیام علیه منکرات زمان، هیچکس به آنها نگفت که این کار سبب تنفر مردم از دین میشود.
2/8
دعوتگران مشهور به این خاطر به شهرت رسیدند و شهرت شان پابرجا ماند و در صدر منبرها و تریبونهای مختلف قرار گرفتند و دولتها آنها را در مناسبات خود مثل جامجهانی میآورند، چون به منکرات زشت حکام اعتراض نمیکنند.
3/8
3/8
و باطل و طغیان شان را رد نکرده و مردم را از مزدوری این حکام به دشمنان دین، آگاه نمیکنند؛ و مثل این دعوت ناقص را حکامی که مردم خود را فریب میدهند، دوست دارند.
4/8
4/8
اگر دعوتگری از فرصت استفاده کرد و در مناسبتی، اسلام را نشر و به آن دعوت کرد بدون اینکه از او در خوب جلوه دادن باطل یا سازمانهای مزدور، استفاده کنند، مشکلی ندارد اینکه هرجا رفت دعوت دهد، این فرموده الله است: (وَجَعَلَنِي مُبَارَكًا أَيْنَ مَا كُنتُ)
5/8
5/8
«و من (عیسی) را هر جا که باشم پر برکت و فرخنده قرار داده است.»
مشکل در این است که از بهای دعوتش در جای یا مناسبت معینی، در خوب جلوه دادن سازمانهای مزدور استفاده شود.
راهنمایی کافر به اسلام و نجات آن از آتش جهنم کار بزرگی است.
6/8
مشکل در این است که از بهای دعوتش در جای یا مناسبت معینی، در خوب جلوه دادن سازمانهای مزدور استفاده شود.
راهنمایی کافر به اسلام و نجات آن از آتش جهنم کار بزرگی است.
6/8
ولی بزرگترین دعوت این است که آن را از تمام انواع جدید و قدیم شرک نجات دهید! نه اینکه از بتپرستی قدیم نجات داده شود و وارد بتپرستی معاصر شود؛ و در روز قیامت هرکس از هرچیزی عبادت میکرد، پیروی میکند کسی که طواغیت را عبادت میکند، از طواغیت پیروی میکند.
7/8
7/8
@rattibha
من فضلك
من فضلك
جاري تحميل الاقتراحات...