📽 ℂ𝕚𝕟𝕖𝕞𝕒𝕘𝕣𝕒𝕡𝕙🍿
📽 ℂ𝕚𝕟𝕖𝕞𝕒𝕘𝕣𝕒𝕡𝕙🍿

@_Cinemagraph_

5 تغريدة 1 قراءة Mar 07, 2023
سنگِ رو یخ شدم!
با قلقلک حس سیری‌ناپذیر نوستالژی و آغوش باز سراغ تماشای لایتیر رفتم. رفتم تا یه بار دیگه و به بهانه یه اسپین‌آف، رایحه روح‌نواز داستان اسباب‌بازی رو استشمام کنم، اما شوربختانه با پیش‌درآمدی فراموش‌شدنی طرف شدم که بیشتر حرصم داد تا اینکه بخواد ارضای نوستالژی کنه.
تا قبل از تماشا برام سوال بود که چرا انقدر مخاطبین از لایتیر بدشون اومده، هرچی نباشه اتفاق عجیبی رخ داده بود و این انیمیشن با نمره ۵.۳ آی‌ام‌دی‌بی، بدترین نتیجه پیکسار در بین عامه مخاطبینی بود که همیشه راضی‌شون می‌کرد.
ولی خب به نظرم تاحدودی حق داشتند.
لایتیر صرفا یه فیلم تیپیکال کلیشه‌ای فضاییه که نه شخصیت‌پردازی درست‌ودرمونی داره، نه داستان خاصی و نه اِلمانی برای موندن در ذهن.
حتی از حیث فنی هم خیلی چشم‌گیر نیست. طبیعی هم هست. وقتی ۱۴سال پیش همین پیکسار وال-ای رو با اون جلال و جبروت در زمینه فضا ساخته، کی لایتیر به چشمش میاد؟
نکته کنایه‌آمیز ماجرا اینه که اسباب بازی به ظاهر بی‌جونی که از روی این کاراکتر ساخته شده، ماجراهای به مراتب جذاب‌تری رو از خود این رنجر فضایی از سر می‌گذرونه!
ماجراهای باز و وودی کجا و ماجراهای باز با هم‌گروهی‌های نچسب و احمقش کجا؟
حتی اون پیچش شخصیت زورگ هم اثرگذاری نداشت برام.
واقعا امیدوارم پیکسار به خودش بیاد. پیشا۲۰۱۰اش کجا و پسا۲۰۱۰اش کجا.
جدیدا بیشتر آثار پیکسار دارند از انبار مهمات فرانچایزهای قبلی‌شون استفاده می‌کنند و متاسفانه اوریجینال‌هاشون هم اون جادویی‌بودن ایده‌های اوریجینال‌های پیشا۲۰۱۰اشون رو نداره به جز یکی‌دو استثنا.
لایتیر متوسطه.

جاري تحميل الاقتراحات...