AmirUpdate
AmirUpdate

@UpdateAmir

7 تغريدة 33 قراءة Feb 27, 2022
1️⃣
زمانِ #جنگ هواپيماهای عراقی در یک قالیشویی در خ خاوران بمب انداختن ولی عمل نکرد. رفتیم اونجا. 6عدد بود همه چیز درست بود ولی خرج کمکی آن را نزده بودن.
عمل نکردنِ بمبها طبیعی نبود. رفتم دفتر ستاری فرمانده نیروهوایی گفتم: خیلی عجیبه. 8تا بمب 2تاش عمل کرده، من الان 6ست فیوز دارم.
2️⃣
یعنی اینکه پینها رو نکشیدن. قرار بود قضیه بین ما بمونه. بعد از پیگیری و ردیابی فهمیدیم هواپیماها از پایگاه شعیبیه عراق میان و یک گروه بزرگ در این پایگاه کاری میکنند که بمبها عمل نکند. در یک فاصله 30تا 40 روز این اتفاق در جاهای مختلف تکرار شد. تا اینکه در یکی از سخنرانیهای رسمی
3️⃣
یکی از مسئولان رده بالا گفت: اسلام اینقدر نفوذ کرده که ما توی پایگاه‌ هوایی عراق فلان میکنیم، بهمان میکنیم. کاری میکنیم که بمب‌هایشان عمل نمیکند. از آن به بعد این اتفاق (عمل نکردن) نیفتاد.
3چهار ماه بعد، پالایشگاه اصفهان را بمباران کردند. بچه‌های ما هم یک میراژ F1 عراقی را زدن
4️⃣
خلبانش اجکت کرده بود. هواپیما از شعیبیه آمده بود. کنجکاو شدم خلبان عراقی را ببینم. به مترجم گیر دادم ماجرای بمبهای عمل نکرده را بپرسد. خلبان گفت: نمیدانم چه شده اما چند وقت پیش، صدام یک گروه خیلی زیادی حدود70نفر از پرسنل و تعدادی خلبان را در پایگاه ما اعدام کرد به جرم خیانت و
5️⃣
توطئه علیه صدام.
مدتی بعد #ستاری را در پایگاه خودمان دیدم و گفتم: مگر قرار نبود آن موضوع بین خودمان بماند؟ ستاری گفت: من در شورای امنیت ملی موضوع را مطرح کردم. آنوقت آقایان این خبرِ فوقِ سرّی را آوردند توی سخنرانی جلوی همه مردم گفتند و آنها هم لو رفتند!
6️⃣
برگرفته از خاطرات #جواد_شریفی‌راد، سرتیم خنثی‌سازی نیروی هوایی ارتش.
یعنی اگه این مقامات نالایق جمهوری اسلامی نبودن اولا جنگ نمیشد و اگر میشد با همون ارتش شاه که سرانش تیرباران شدن در3روز اول جنگ صدام رو لوله میکردن.
این مردم و کشور چقدر دیگه باید تاوان بده؟
#امیراپدیت_جنگ
نمونه دیگری از تهی مغزان رده بالا و آبروبَر
میدونین منظورش کیه؟
#امیراپدیت_صفایی
#دهباشی_صفایی

جاري تحميل الاقتراحات...