הרבה שאלו אותי מה היא אומרת, חבר יקר ששומר על אנונימיות נרתם לסייע לי תרגם לכם:
קטע 1
"שאלו אותי אם אני לצד ישראל או פלסטין, המלחמה לא בין פלסטינים ליהודים או בין אסלאם ויהודים או בין פלסטינים וישראלים, המלחמה היא בין חמאס לישראל ואני לא אתמוך בחמאס לעולם!" >
קטע 1
"שאלו אותי אם אני לצד ישראל או פלסטין, המלחמה לא בין פלסטינים ליהודים או בין אסלאם ויהודים או בין פלסטינים וישראלים, המלחמה היא בין חמאס לישראל ואני לא אתמוך בחמאס לעולם!" >
חמאס תא טרור שהביא טרור על אנשיו, גרם להם לזוז ממקומם ועזב אותם, בגד בארצנו סוריה ולא אפשרי שאעמוד לצד חמאס, לא בגלל ניצחון לנביא שלהם, הדת שלהם, האמונה שלהם, המדינה שלהם ולא בגלל אף סיבה שתהיה.
חמאס תא טרור, תשאלו את הנוצרים והמוסלמים שנמצאים בפלסטין הם סובלים מחמאס פי >
חמאס תא טרור, תשאלו את הנוצרים והמוסלמים שנמצאים בפלסטין הם סובלים מחמאס פי >
כמה יותר מאשר סובלים מישראל, לכו תראו את הנוצרים בכלא חמאס הוא הורג אנשים, תראו את שתי הבנות שאנסו אותן וזרקו בדרך.
קטע 2
ליהודים יש זכות לדרוש את הבתים שלהם, גם שתגידו לי מבחינה אנושית "חראם" זרקו לרחוב 28 משפחות, אתם רוצים להקריב את ילדכם קורבן למען מטרה של 28 בתים? ככה >
קטע 2
ליהודים יש זכות לדרוש את הבתים שלהם, גם שתגידו לי מבחינה אנושית "חראם" זרקו לרחוב 28 משפחות, אתם רוצים להקריב את ילדכם קורבן למען מטרה של 28 בתים? ככה >
השכל וההיגיון אומר?
בזמן ששחיטות שלמות קורות בעולם הערבי ואף אחד לא פותח את הפה שלו ולא מדבר אפילו לא אות, למה?
ושוכחים את הمغتصب האנס?!
האנס ארדוגן העותמאני אפילו אם לקח (מציינת מס ערים בסוריה) ועד היום לוקח מטרים של אדמה מהארץ הסורית אף אחד לא פותח עליו את הפה אפילו לא אות, >
בזמן ששחיטות שלמות קורות בעולם הערבי ואף אחד לא פותח את הפה שלו ולא מדבר אפילו לא אות, למה?
ושוכחים את הمغتصب האנס?!
האנס ארדוגן העותמאני אפילו אם לקח (מציינת מס ערים בסוריה) ועד היום לוקח מטרים של אדמה מהארץ הסורית אף אחד לא פותח עליו את הפה אפילו לא אות, >
אף אחד לא אומר אנס או אויב, למה???
בגלל שדתו ואמונתו מוסלם אז לא נורא ניתן לו.
קטע 3
המוסלם שצריך משהו כסף אוכל או משהו הומניטרי, אנחנו הנוצרים נהיה הראשונים לעמוד ולעזור לו.
אבל בגלל בעיית אלא אלאקצא אתה אומר על כנסיית القيامة כנסיית הזבל (القمامة)؟
אז "תתפוצץ" לך תדרוש >
בגלל שדתו ואמונתו מוסלם אז לא נורא ניתן לו.
קטע 3
המוסלם שצריך משהו כסף אוכל או משהו הומניטרי, אנחנו הנוצרים נהיה הראשונים לעמוד ולעזור לו.
אבל בגלל בעיית אלא אלאקצא אתה אומר על כנסיית القيامة כנסיית הזבל (القمامة)؟
אז "תתפוצץ" לך תדרוש >
את הזכויות שלך לבד.
תגידו עלי שאני מגדרית طائفية אבל אתם הכי מגדריים שלא מקבלים מי שאומר לכם לא ומגן על אמונתו ועקרונותיו.
אתם תקבלו אותי כנוצריה ואת הצלב שלי ולא מעניין אותי אם אנחנו כופרים בעניכם או לא.
קטע 4
שמחתם מאוד שלקחו את כנסיית "איסופיה" (תורכיה) שלקח ארדוגן למרות >
תגידו עלי שאני מגדרית طائفية אבל אתם הכי מגדריים שלא מקבלים מי שאומר לכם לא ומגן על אמונתו ועקרונותיו.
אתם תקבלו אותי כנוצריה ואת הצלב שלי ולא מעניין אותי אם אנחנו כופרים בעניכם או לא.
קטע 4
שמחתם מאוד שלקחו את כנסיית "איסופיה" (תורכיה) שלקח ארדוגן למרות >
כל העולם ובעליה שעדיין חיים, אנחנו הנוצריים עדיין חיים אתם לא יכולים לקבור אותנו בזאת הדרך.
אבל אם כל הזמן קוראים לנו כופרים ומכשירים את ההרג שלנו בגלל שאנחנו לא מקבלים את הדת שלך, ותבוא בזמן שאתה צריך אותנו ותבקש שנעמוד נתמוך בך למה??
אפילו מבחינת הדת, אתה אומר היכל סולימאן >
אבל אם כל הזמן קוראים לנו כופרים ומכשירים את ההרג שלנו בגלל שאנחנו לא מקבלים את הדת שלך, ותבוא בזמן שאתה צריך אותנו ותבקש שנעמוד נתמוך בך למה??
אפילו מבחינת הדת, אתה אומר היכל סולימאן >
(ביהמ"ק) הוא שקר והיהודים המציאו את זה כדי שיקחו את האדמה הזאת, אז אני שואלת אלאקצא הזה ממתי נמצאת על האדמה הזאת? מי בנה אותו? מוחמד בנה אותו? מוחמד לא בנה אותו....
קטע 5
אתם רוצים שאגיד שהיהודים שקרנים ומשקרים שזה לא היכל סולימן, ואאמין שנביא האסלאם עף ממכה למדינה?
אתם >
קטע 5
אתם רוצים שאגיד שהיהודים שקרנים ומשקרים שזה לא היכל סולימן, ואאמין שנביא האסלאם עף ממכה למדינה?
אתם >
חופשיים להאמין שההיכל ניתן לכם ואתה מחוייב להאמין או להיהרג אני לא חייבת להאמין לזה.
אולי תשנו בויקיפדיה שמי שבנה את ההיכל זה "אדם" ונמציא שאתם האדם הראשון על האדמה....
האויב שלכם ישראל והיהודים ואתם רוצים 1400 שנה לנקום את נקמת בני קורייש, תקריב את הילדים שלך קורבנות >
אולי תשנו בויקיפדיה שמי שבנה את ההיכל זה "אדם" ונמציא שאתם האדם הראשון על האדמה....
האויב שלכם ישראל והיהודים ואתם רוצים 1400 שנה לנקום את נקמת בני קורייש, תקריב את הילדים שלך קורבנות >
למען הנביא או ניצחון אללה אתה חופשי... אני כנוצריה בחוץ.
קטע 6
1400 שנה העמים צריכים להקריב את הילדים שלהם קורבנות, וצריכים להילחם ביהודים إلى يوم يبعثون (פסוק מהקוראן) אני אין לי קשר לכל הסיפור הזה!"
קטע 6
1400 שנה העמים צריכים להקריב את הילדים שלהם קורבנות, וצריכים להילחם ביהודים إلى يوم يبعثون (פסוק מהקוראן) אני אין לי קשר לכל הסיפור הזה!"
ותודה למתרגם היקר 🙏
אגב, שמה של הבחורה הזאת מאגי ח'זאם, היא עיתונאית סורית נוצריה בעלת התבטאויות רבות שנויות במחלוקת, נאמר לי שפעם התבטאה בעד משטר בשאר אלאסד...
אבל מה שבטוח, הפעם דבריה דברי טעם
אבל מה שבטוח, הפעם דבריה דברי טעם
جاري تحميل الاقتراحات...